3 juni 2019

Op 19 mei heeft Weika haar IGP 1 behaald met 94-80-80  totaal 254 punten. Op afdeling b had ik tot aan het vooruit sturen uitmundend, maar bij het vooruit sturen ging ze netjes vooruit maar bij het commando af kwam ze weer helemaal terug helaas 10 punten weg, bij het afliggen met afleiding rook ze aan de kant haar andere baasje, hierdoor kroop ze helemaal vooruit om deze te gaan zoeken ook helaas 10 punten kwijt. Op afdeling c was ze een beetje stout en was lossen een beetje moeilijk die dag, dit koste behoorlijk wat punten. Gelukkig geen onoverkomelijke dingen, we gaan weer verder voor igp2, hopelijk dit najaar en ben trots op haar en geniet er elke keer weer van.

 

25 april 2019

Op 12 april heeft  ons Z-nest hun jubileum bereikt 10 jaar!! Van harte gefeliciteerd en dat ze nog lang bij ons mogen blijven!

 

5 April 2019

Filmpjes van Wocan van 't Voske toegevoegd op de pagina foto's/filpmjes

 

7 Maart 2019

Eindelijk mijn nieuwe website is online!!

Tevens is er ook al een planning zie onze pagina!!

Er zullen nog filmpjes toegevoegd worden.

Op 19 Mei hoop ik op te kunnen voor IGP 1 met Weika van 't Voske.  

 

16 januari 2019 

Yes! De fokkaart van Weika van 't Voske (Ziva van 't Voske x Django vom Rottberg) is binnen dat betekend dat Weika aan alle eissen van de NRC voldoet en we te zijne tijd weer een nestje mogen fokken met een leuke werkreu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

08 januari 2019 

Het nieuwe jaar is begonnen ik wil graag iedereen een gezond en sportief nieuwjaar wensen!

gallery/fokkaart weika