NIEUWS 2020

19 okt 

Helaas triest nieuws voor onze kennel Zõe (Zara) van 't voske is inmidels ook haar eigenaar Hanneke ontvallen ze heeft een mooie leeftijd behaald net als haar moeder Keley 11 jaar! Ze was lichamelijk op maar geestelijk was ze nog jong! Je wordt gemist Zara! xxx 

 

Ook even de website geupdated.

 

15 aug

Inmiddels heeft het laaste reutje een nieuwe baasje gekregen en gaat ook een sportieve toekomst tegemoed.

 

24 juli

Door omstandigheden is er 1 reutje beschikbaar gekomen en zoekt een sportief huisje uit de combinatie weika van 't voske x Finn vom erpenstein. Voor meer informatie bel of mail.

 

18 juni

Op 2 juni is Weika bevallen van Finn vom Erpenstein in totaal 7 pups 3 teven en 4 reuen moeders en de puppy's doen het goed!! Inmiddels zijn hun oogjes open en hun oortjes ook en lopen al door de werpkist heen. Alle pups hebben al een baasje!

 

30 april  

Leuke nieuws vandaag is dat Weika drachtig is van Finn vom Erpenstein!!! We konden veel pups tellen op de echo nu af gaan tellen naar de geboorte, omstreeks 1 juni moeten ze geboren worden! Ik verwacht hier een power uit! Er is nog plek op de lijst  voor een pup! Zie foto echo op de foto pagina.

 

Minder leuk nieuws vandaag. Ik kreeg het trieste nieuws dat Xara (shadow) is overleden, veelste jong, ik wens de fam Geel sterkte de komende periode en heel fijn dat ze zo goed huisje heeft gekregen bij jullie. Xara je wordt gemist..

 

                                                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 april

Weika is succesvol gedekt en nu een paar spannende weken wachten om te zien of het gelukt is, hopelijk verwachten we dan Weika haar eerste nestje begin Juni!!

 

 

 

22 Maart

Weika is loops geworden dat worden weer spannende weken. Aankomende week wordt er gestart met bloedprikken.

 

6 Januari 2020

Het nieuwe jaar is weer begonnen en we willen iedereen een gezond en succesvol jaar wensen!                                                                                                                           

Jammer genoeg start het jaar met wat minder nieuws op 27 december is helaas  Zenzi van 't Voske (Isa) ingeslapen haar lichaam was op ze heeft een mooie leeftijd mogen bereiken en we wensen Jacob en Maria sterkte met hun verlies.

We gaan ook het nieuwe jaar weer in met leuke vooruitzichten op 9 febr zal ik met Weika van 't Voske onze pakwerker helpen op de pakwerkersdag in Rotterdam van de NRC en daar zal ze een IGP 3 afdeling c pogramma afwerken. Hier hebben we beiden zin in en een goede oefensessie op vreemd terrein voor Weika.

Het volgende vooruitzicht zal dan het 1e nestje zijn voor weika, ik verwacht haar loopsheid in Maart dus dat worden weer spannende tijden voor de kennel van 't Voske!