NIEUWS 2020

11 november 2019

Nog wat leuk nieuws afgelopen zondag 10-11-19 heeft Django vom Rottberg vader van ons W-nest meegedaan aan de wedstrijd de Lemelbokaal hij heeft deze gewonnen met 271 punten! Van harte gefeliciteerd heel netjes gedaan.

Daarbij is ons w-nest ook weer jarig geweest op 27-10-19 en zijn ze 3 jaar geworden!! Alle baasjes en honden van harte gefeliciteerd en blijf samen lekker genieten in de sport.

 

4 November 2019

Gister was een mooie dag voor kennel van 't Voske ik heb IGP 2 examen met Weika gedaan en deze ook behaald met 83 speuren 85 appel en 87 manwerk. Speuren was jammer ze speurde goed tot halverweg laatste strek daar ging ze er 2x helemaal af voordat ze weer terug op het spoor kwam en mocht daarna ook intensenser blijven zoeken dit koste de meest punten, hiervoor moeten we weer even aan de bak. Afdeling b ging heel netjes maar ze miste de af oefening (ging zitten) en de sta oefenning kwam ze al naar me toe deze punten was ik helaas kwijt. Afdeling c was ook goed geen grote dingen enkel beter en sneller lossen, ook moest ik nog een extra commando geven met volgen rugtransport nadat de pakwerker de hoek nam, Weika had deze ook maar 1 keer getraind dus kon ik ze geen ongelijk geven. Nu rustig verdere trainen voor IGP 3 volgend jaar.

Ook Whyco heeft het gister goed gedaan in de Deense politie competitie hier is hij 3e geworden van de 16 honden met 161,1 punten van de 180 punten!! Van harte gefeliciteerd en absoluut weer trots op het w-nest goed gedaan!

Ook heeft Django vom Rottberg de vader van het W-nest meegedaan met kampioenschap speurhonden hij werd eerste van de igp 3 honden met 91 punten! Gefeliciteerd!

 

3 Oktober 2019

Op 31 aug is Wocan geslaagd voor zijn IGP 1! Met de punten 75-87-81 nog wat verbeterpuntjes voor zijn volgende examen. We feliciteren Saskia en John met dit behaalde resultaat! Op naar zijn 2!

 

29 augustus 2019

Leuk nieuws te melden Weika haar vader Django vom Rottberg heeft op 10 juni de Drie Gewesten Bokaal gewonnen en als klap op de vuurpijl is hij op 14 juli Nederlands Werkkampioen geworden! Hele knappe prestatie als je ziet dat deze hond vorig jaar nog knpv draaide en nu dus de disipline IGP. Nu heeft hij zich geplaats voor het WK in Denemarken en gaat daar ook aan deelnemen. We feliciteren Paul Hulten met deze prestatie en wensen hem heel veel succes samen met Django!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 juni 2019

Op 19 mei heeft Weika haar IGP 1 behaald met 94-80-80  totaal 254 punten. Op afdeling b had ik tot aan het vooruit sturen uitmundend, maar bij het vooruit sturen ging ze netjes vooruit maar bij het commando af kwam ze weer helemaal terug helaas 10 punten weg, bij het afliggen met afleiding rook ze aan de kant haar andere baasje, hierdoor kroop ze helemaal vooruit om deze te gaan zoeken ook helaas 10 punten kwijt. Op afdeling c was ze een beetje stout en was lossen een beetje moeilijk die dag, dit koste behoorlijk wat punten. Gelukkig geen onoverkomelijke dingen, we gaan weer verder voor igp2, hopelijk dit najaar en ben trots op haar en geniet er elke keer weer van.

 

3 mei

Helaas is er soms ook treurig nieuws te melden op 2 mei is helaas Xena van 't Voske ingeslapen, haar lichaam was op haar geest echter nog niet! Arie en Marlies heel veel sterkte met het verlies van jullie mooie meid!

 

25 april 2019

Op 12 april heeft  ons Z-nest hun jubileum bereikt 10 jaar!! Van harte gefeliciteerd en dat ze nog lang bij ons mogen blijven!

 

5 April 2019

Filmpjes van Wocan van 't Voske toegevoegd op de pagina foto's/filpmjes

 

7 Maart 2019

Eindelijk mijn nieuwe website is online!!

Tevens is er ook al een planning zie onze pagina!!

Er zullen nog filmpjes toegevoegd worden.

Op 19 Mei hoop ik op te kunnen voor IGP 1 met Weika van 't Voske.  

 

16 januari 2019 

Yes! De fokkaart van Weika van 't Voske (Ziva van 't Voske x Django vom Rottberg) is binnen dat betekend dat Weika aan alle eissen van de NRC voldoet en we te zijne tijd weer een nestje mogen fokken met een leuke werkreu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

08 januari 2019

Het nieuwe jaar is begonnen ik wil graag iedereen een gezond en sportief nieuwjaar wensen!