NIEUWS 2018

Maandag 26 november 2018 

Op 4 november heb ik met Weika VZH gedaan en deze met 59 punten van de 60 behaald! Ben zeer trots op haar ze heeft zich netjes laten zien! We gaan verder trainen voor IGP 1 en hopen dit volgend jaar te kunnen halen!

 

Woensdag 03 oktober 2018 

Helaas hebben we ook minder leuk nieuws te vertellen, in juli en sept zijn Xavi van 't voske en Zera van 't Voske overleden. Xavi is maar 5,5 mogen worden en Zera 9,5 half geworden, ik wens Atie en Annegre veel sterkte toe in het gemis van hun maatje.

In het weekend van 21 sept ben ik naar de WK Rottweilers geweest naast dat dit een geweldig evenement is met alleen maar hondensport, heb ik ook Weika haar broertje Whyco terug gezien uit Denemarken. Wat een lieve sociale sporthond is het geworden goed in verhouding om te zien en lekker bespierd.

Op 4 november ga ik vzh examen doen met Weika.

 

Vrijdag 31 augustus 2018 

In mei heeft Whyco van 't Voske in Denemarken mee gedaan aan zijn eerste B- wedstrijd met 18 maanden! Hij behaalde een 21e plek van de 69 honden alle rassen met 90 Punten! Hardstikke trots, een heel mooi resultaat!

Voor de zomer hebben Whyco van 't Voske uit Denemarken, Wega van 't Voske uit Friesland en Wocan van t' Voske uit Duitsland hun VZH/BH gehaald! Iedereen van harte gefeliciteerd!

In Juni mooie foto''s van Weika gemaakt door kees Ijzerman, Toegevoegd op haar pagina.

 

Maandag 14 mei 2018 

Op 6 mei ben ik met Weika naar haar eerste clubmatch geweest, het weer was prachtig. We kregen in de tussenklasse een ZG ze liet zich eigen goed zien, weer een ervaring rijker en voor nu op richting VZH.

Woensdag 11 april 2018 

Op 1 april ben ik met Weika van 't Voske naar haar eerste binnen show geweest, ze behaalde in de jeugdklasse een ZG. Weer een stapje dichterbij om haar fokgeschikt te maken.

 

Maandag 26 maart 2018 

Weer een goed uitslag binnen van Weika van 't Voske ze is JLPP Vrij!!

 

Donderdag 01 maart 2018 

Het is al een poos geleden dat ik op de site bezig ben geweest, probeer vanaf nu weer het bij te houden.

Als eerst is er het afgelopen jaar veel gebeurt leuke dingen maar ook minder leuke dingen. Zo heb ik zelf Ziva van 't voske in moeten laten slapen vorig jaar mei, nadat was vastgesteld dat zij plots een acute rughernia had gekregen en dit op haar leeftijd niet te operen was, dit was een flinke tegenslag voor onze kennel zo kort nadat ze zo leuk nest op de wereld had gezet. Ziva we missen je nog steeds!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook is Yvie van 't Voske vorig jaar juni ingeslapen en Tycho van 't Voske vorig jaar februari, ook zij worden gemist!

Gelukkig is er ook leuk nieuws te melden, Zico van ' Voske heeft in November 2016 als in 2017 meegedaan met de NRC Kampioenschap speurhond,met grote trots kan ik vertellen dat hij allebei de keren gewonnen heeft en zich dus 2x op rij Kampioen mag noemen!!!! En dit nog op 8,5 jarige leeftijd!!! Arie Stam nogmaals van harte gefeliciteerd! Zico mag nu wel verdient van zijn pensioen genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inmiddels zijn alle pups van het laastse nest al lang bij hun baasjes en zijn nu 16 maanden oud, wij hebben het enigste teefje aan gehouden Weika. Met alle pups wordt IGP mee getraind. Met Weika ben ik bezig voor vzh te trainen waarna we dan verder gaan voor IGP, zij laat zich op alle onderdelen goed zien, ze heeft lekker temperament en wil graag voor je werken met plezier, ze groeid uit tot een mooie teef, 1 april ga ik met haar naar haar 2e show in goes. Vorig jaar heeft ze haar 1e show gehad in de puppy klasse en won deze ook met vb.

Inmiddels kan ik als trotse fokker melden dat alle pups van het laaste nest zijn geröntgend hieronder de uitslagen:

Wega van 't Voske HD VRIJ en ED 1 
Whyco van 't Voske HD VRIJ en ED 0/1 
Wocan van 't Voske HD VRIJ en ED 1/0 
Weika van 't Voske HD VRIJ en ED VRIJ