NIEUWS 2016

Maandag 14 november 2016 

Het reutje is gereserveerd!!

 

Woensdag 09 november 2016 

Wegens omstandigheden is er een reu beschikbaar, voor meer informatie mail of bel even, mensen die er mee willen sporten genieten de voorkeur. 

 

Zaterdag 29 oktober 2016

Yes eindelijk na lang wachten is het w-nest een feit!! 

Ziva van 't Voske en Django vom Rottberg zijn trotse ouders geworden van 5 reuen en 1 teef!

Helaas hebben 2 pups het niet gered maar de overige pups doen het goed als ook Ziva ze heeft het zwaar gehad ben erg trots op mijn meisje!  De namen zijn ook bekend en staan op de planning gemeld, alle pups hebben een baasje! 

 

Dinsdag 25 oktober 2016 

Inmiddels hebben we een röntgenfoto laten maken, alles zag er goed uit en we hebben 6 puppy's kunnen tellen!

Nu wachten we op de bevalling en hopen dat alles goed mag gaan, hier onder de röntgenfoto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 21 september 2016 

Ik ben zo blij om eens goed nieuws te vertellen vanavond een echo gemaakt en Ziva is drachtig van Django vom Rottberg!!!! Over een paar weken zullen we een röntgenfoto maken om de dracht te volgen.

 

Zaterdag 27 augustus 2016 

Eindelijk Ziva van 't voske is gedekt door Django vom Rottberg!!! De dekking is goed verlopen nu maar afwachten en duimen op puppy's!!!  Over enkele weken wordt er een echo gemaakt om te kijiken of het gelukt is.

 

Maandag 15 augustus 2016 

Afgelopen 9 Juli was het eerste nest alweer 10 jaar oud!! Jubileum Zorro en Tycho van harte gefeliciteerd!! En ook jullie baasjes!!

Ziva is weer loops geworden houdt in dat we het nog een keer gaan proberen en Ziva weer laten dekken.

De reu is inmiddels ook bekend en dit keer wordt Django vom rottberg gebruikt, deze compacte reu traint in de knpv en heeft ook zijn IPO behaald, dit gelijk tijdig doen mag gerust knap genoemd worden aangezien dit 2 hele verschillende takten van sport zijn. Dit betekend dat deze reu goed kan schakelen in zijn kop, hij is dan ook sociaal van karakter, dit samen is voor mij toch wel een super goede combinatie. Ik verwacht uit deze combi dan ook lekkere werkhondjes.

Planning is bijgewerkt

 

Zaterdag 30 april 2016 

Helaas moet ik met veel teleurstelling melden dat Ziva weer niet dragend is, na wikken en wegen heb ik besloten om het nog 1 keer te proberen dit zal met een andere reu gebeuren, als ik weet welke reu zal ik dat ter zijner tijd bekend maken. Het zal in iedergeval wel weer met een reu zijn uit goede werklijnen.

Zaterdag 05 maart 2016 

Het is alweer een tijdje geleden maar er is inmiddels weer veel gebeurt. Er zijn leuke nieuwtjes maar ook minder leuke nieuwtjes te melden.

Helaas is Yurek van 't voske overleden een dag na zijn 5e verjaardag, ik wens de familie Quinten sterkte met het verlies. 

Op 1-11-2015 heeft Arie Stam meegdaan met zijn Zico van 't Voske aan het NK speuren van de NRC hier heeft hij een mooie 2e plaats behaald met 94 punten!  Van harte gefeliciteerd, erg trots op dit mooie resultaat!!

Ziva is loops geworden en is inmiddels gedekt door Ercas vom kingzigtal over 4 weken maken we een echo om te zien of er daadwerkelijk pups in zitten, wordt weer erg spannend! Meer info zie planning!!!