NIEUWS 2012

29-12-2012

 

Met blijdschap kan ik vertellen dat Ziva haar puppen zijn geboren in totaal 8 mooie pups!!!!

Na een onrustige nacht werd om half 6 de eerste teef geboren, hierna werden binnen een uur nog eens 4 puppies geboren eerst 2 teefjes en toen 2 reutjes. Hierna nam ze een pauze van een 1 uur en 20 minuten toen diende de volgende pup aan, ook een teefje.

Na nog eens 50 min kwam er een reutje te voorschijn en na en half uur kwam de laatste teef, in totaal heeft ze er 3 en half uur over gedaan wat erg snel is voor een eerste nest. Ze was erg rustig en deed het erg goed! Ziva doet het erg goed is erg zorgzaam en laat de puppen geen seconde alleen.

Bijgevoegd een eerste foto van de trotse moeder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor interesse in een pup kan u contact met me opnemen.

 

 

28-12-2012

Ziva 9 weken drachtig nog een paar spannende daagjes wachten. Ze is behoorlijk dik geworden.

 

 

 

 

 

 

 

 

16 -12- 2012

Ziva 7 weken drachtig nog 2 weken te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11-12-2012

Ziva 6 weken drachtig nog 3 weken te gaan, ze is nog steeds erg actief en wil dan ook elke dag nog graag alles doen. Een gezonde teef met een gezonde drift die haar dracht mooi draagt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28-11-2012

Ik kan met blijdschap vertellen dat de dekking van ziva x guan geslaagd is, ziva is inderdaad drachtig en de pups zullen omstreeks 30 december worden geboren, nu maar hopen op mooie gezonde pups. Heeft u interesse in een pup uit deze combinatie neem dan contact op via mail of telefoon.


 

30 Oktober 2012

 

Afgelopen weekend heeft Andre Quinten met Yurek van t Voske zijn VZH certificaat behaald met 50 punten! Van Harte Gefeliciteerd met dit behaalde resultaat en op naar ipo 1. Ook ik heb niet stil gezeten afgelopen weekend.

Ziva is eindelijk loops geworden en ben afgelopen zondag en maandag naar Duitsland gereden samen met Kees IJzerman. Ziva is succesvol gedekt door Quan vom Amtsbach. Nu hopen op pups, dit zullen we over een aantal weken kunnen zien.

Voor meer info over deze combinatie kijk op pups/verwacht.

Kees bedankt voor de support!

 

14 september 2012

Helaas kreeg ik afgelopen week slecht nieuws te horen van de eigenaar van titan vom bluedino hij gaf bericht dat titan is overleden, dit betekend dat ik de aankomende dekking met deze reu niet door kan gaan.

Aangezien je je eigen altijd voorbereid dat het mis kan gaan op een of andere manier ga ik nu een andere reu gebruiken die ik ook nog graag wilde gaan gebruiken maar nu iets eerder aan bod komt dan gepland. Nu zal ik quan vom amtsbach gaan gebruiken als partner voor ziva.

Ik was al een enorme fan van deze reu, heb hem al een keer gebruikt en ben zeer tevreden over deze nakomelingen,daarom wilde ik hem wederom gebruiken. Quan is een grote reu, die goed kan schakelen tijdens zijn werk en daarnaast super sociaal is en rustig in zijn hoofd, ik vindt dit dus een goede aanvulling op ziva die temperamentvol is.

Voor interesse in deze werk combinatie bel of mail me, voor vragen ook geen probleem.

Bij yurek van 't voske is er een link voor zijn filmpje van zijn afstand stellen gezet

28-08-2012


Op 28 Juli is Arie stam met Zico van 't voske opgegaan voor IPO 3 examen, hij heeft deze behaald met A:98 B:87 C:94 totaal 279 punten. Ik ben erg trots en feliciteer Arie dan ook van harte met zijn behaalde examen, hij heeft nu alle examens behaald die ie kon behalen in 3 jaar tijd proficiat en dat je er nog lang plezier mee mag beleven!

Ik denk dat het niet al te lang meer duurt, kijkend naar ziva haar gedrag dat ze loops zal worden en gedekt kan worden, we wachten met spanning af. Dit zal het X- nest worden. Als je graag een pup wilt uit deze werkcombinatie wacht niet en reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen. 

 15 Juli

Inmiddels zijn we verhuisd en gesetteld en genieten van ons nieuwe huisje en de ruimte. Er is nieuwe contactgegevens toegevoegd. De najaars dekking van Zöe van 't voske is verplaats naar voorjaar ter zijne tijd zal er weer nieuwe informatie op de site gezet worden.

Deze youtube link  is toegevoegd onder de gegevens van Darry von der tripelallianz op de nesten pagina, druk op de link en je ziet zijn afdeling C programma van de IFR WK 2008. Darry is de vader van mijn hond Ziva.

 

10 mei 2012

Er is weer heel wat gebeurd de afgelopen tijd,zowel leuke dingen als ook minder leuke dingen, maar ook dat hoort erbij. Ik kreeg vervelend bericht dat Bowie van 't Voske op 5 jarige leeftijd is overleden, hij was een reu uit het eerste nest, ik wens daisy veel sterkte de komende tijd!  Zöe van t' voske zou van het voorjaar gedekt worden door Elch vom heltorfer forst, helaas is dit mislukt, volgende keer beter!

Op 21 april ging Andre Quinten met zijn reu Yurek van 't voske op voor zijn VZH, helaas is hij hier voor gezakt, het examen kwam net nog te vroeg, volgende keer beter!! Arie stam heeft op 21 april met Zico van 't voske IPO 2 op de regiowedstrijd  behaald met de volgende punten A:99 B:94 C:84 van harte gefeliciteerd met deze mooie punten!!! 

Vind het een mooie prestatie op een wedstrijd zulke punten te draaien, er wordt toch anders gedraaid als op een examen! Op naar IPO 3 succes! Ook zijn er foto's toegevoegd aan Zico zijn album.

Na lang zoeken en uit pluizen heb ik een goede reu gevonden voor Ziva van 't voske kijk gauw bij pups/verwacht!!! Mensen die interesse hebben in deze combinatie bel of mail. Heb je vragen bel of mail is altijd vrij blijvend. Wil je langs komen ook geen probleem.

Binnenkort krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis, wij gaan verhuizen naar een groter huis en een grotere tuin zodat onze kinderen en onze honden meer plek hebben om te spelen en te ravotte. Ook de pups krijgen hier meer ruimte. Het zal daarom een poosje duren voordat er weer een update is van de website.

We zijn wel gewoon bereikbaar op onze telefoon nummer en via de mail.

 

28-3-2012

Vandaag kreeg ik leuk nieuws binnen dat Yurek van 't voske officieel HD en ED vrij is bevonden. Ook zijn zus Yvie van 't voske is HD en ED vrij!! Ik ben weer blij met dit nieuws! Andre quinten en Kees ijzerman van harte gefeliciteerd met deze uitslag.

 

 

18 -03 2012

 

Weer wat nieuwtjes te vertellen over de van t' voskes. 

Op 3 maart is Arie Stam op gegaan voor speurhond 2 met Zico van 't voske hij heeft deze behaald onder moeilijke omstandigheden met 90 punten van harte gefeliciteerd super!!

Vandaag zijn er een hoop van't voske honden op gegaan voor examen in Baarland onder keurmeester S. Kwak.

Nella louws is met Zenja van 't voske op gegaan voor VZH en behaalde 45 punten van harte gefeliciteerd!

Kees IJzerman is met Yvie van 't voske op gegaan voor VZH en behaalde 58 punten van harte gefeliciteerd!

Hannke Capello is met Zöe van 't voske op gegaan voor IPO1 en behaalde 85-80-80 punten ook van harte gefeliciteerd nu op naar de puppies!!

Ik zelf deed ook mee met Ziva van 't voske voor IPO1 ik behaalde 71-75-87 afdeling a en b zat een beetje tegen ondanks het harde werken van ziva, speuren was een moeilijk veld, maar ziva gaf niet op en kwam toch rond. Afdeling b ging het mis met aporteren en dat koste me een hoop punten. Al met al weer wat geleerd vandaag kunnen we weer hard aan het werk voor verbetering die er zeker in zit.

 Ziva is inmiddels loops geworden en zal volgende loopsheid gedekt worden ben nog bezig om een passende reu voor haar te zoeken

 

29-02-2012

Link voor foto's bij Zöe van ''t Voske gezet. Klik Hier

Link voor foto's bij Ziva van 't Voske gezet. Klik Hier

Foto gezet van Yurek bij nakomelingen      Klik Hier

 

19 Februari

 De dekreu voor Zöe van 't voske is bekend!!! Kijk bij pups/verwacht!!! Verwachte loopsheid is eind maart. Voor interesse in een pup uit deze combinatie kunt u contact opnemen met Hanneke Capello zie hier onder mailadres.

Voor informatie mail:
edenhan@zeelandnet.nl

 

Op 18 Maart is het de bedoeling om met Ziva van 't voske op te gaan voor ipo 1 te Baarland ook zal daar Zöe van 't voske op gaan voor ipo 1 als mede Yvie van 't voske voor haar VZH.