NIEUWS 2011

 

Op 26-11-2011 heb ik met keley v/d Abdijhoeve deelgenomen aan de Winner Show zij kwam uit in de veteranen klasse, en behaalde daar 1U daarmee behaalde ze gelijk de titel veteranenwinster! Ik ben uiteraard weer trots op mijn meisje!

Monique bedankt voor het voor brengen en Frans Bos bedankt voor de foto!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen week kreeg ik een leuk bericht van Arie stam hij heeft op 13 november 2011 examen ipo1 gedaan met Zico van 't voske. Hij is met vlag en wimpel geslaagd met de mooie punten A:94 B:91 C:94 Arie van harte gefeliciteerd met deze mooie punten! Op naar het ipo2 examen van het voorjaar.

Ook Hanneke Capello met haar hond Zöe van 't voske en ik zelf met Ziva van 't voske wilden dit najaar ipo1 examen doen helaas zijn ze er nog net niet klaar voor, dus tillen we het door naar het voorjaar om dan hopelijk wel klaar te zijn voor ipo1. 

 

Er zijn nieuwe foto's bij nakomelingen geplaatst .

Nieuwe Link toegevoed

Er is een nieuwe planning gemaakt!  Kijk bij pups/verwacht. 

Weer even een update:

Hanneke heeft inmiddels haar foktkaart van haar Zoe van 't voske ontvangen. Dat betekent dat Zoe aan alle eisen van de NRC voldoet en van De Raad van Beheer. Het is dan ook de bedoeling om met haar a.s voorjaar 2012 een nestje te gaan fokken! Meer informatie ter zijne tijd volgt.

Ook kreeg ik bericht van Arie Stam dat hij op 31 juli 2011 met Zico van 't voske nogmaals zijn VZH heeft gedaan en behaalde daar 58 punten mee. (van de 60) super gedaan! Daarnaast heeft hij ook meegedaan met speurhond 1 en behaalde hier 93 punten mee, ik wil toch even vermelden dat ik dat wel een prestatie vind om met een 2 jarige hond al Speurhond 1 te doen en dan met zulke punten proficiat!! Voor bijde examens dus geslaagd! Op naar het volgende.

Ook ik heb inmiddels mijn fokkaart binnen gekregen en mag dus met Ziva gaan fokken! (ole!) Het is de bedoeling om met Ziva najaar 2012 haar eerste nestje te gaan krijgen meer informatie komt ter zijne tijd op de website te staan.

Het is even geleden met een update maar we hebben niet stil gezeten.

Afgelopen 29 mei ben ik samen met Kees ijzerman naar Groningen geweest om eens naar de  reuen te gaan kijken van het z-nest. Het was een leuke dag, dereuen zijn mooi ontwikkeld en lieten een leuk stukje werk zien ze zijn inmiddels 2 jaar oud en zijn vollop bezig voor ipo 1. Kees heeft mooie foto's geschoten van Zico en Zaron en deze worden ook op de site geplaatst kees bedankt voor de mooie foto's!

Remco en Arie Succes met de verdere training! 

Op 2 Juli zijn Hanneke Weststrate met Zoe van 't voske en ik met Ziva van 't Voske naar de show in Limburg geweest. daar hebben we allebei in de openklasse ZG gehaald met een leuk verslag erbij. Hanneke gefeliciteerd en ook ik ben blij met dit resultaat.

Verder zijn we druk bezig met de trainingen voor ipo 1 hopelijk kunnen we dit jaar nog examen doen de tijd zal het leren. 

 

Op 9 april hebben Hanneke weststrate met haar zoe van 't voske (roepnaam

zara) en ik met ziva van 't voske ons vzh/bh examen gedaan. Hanneke is geslaagd met 47 punten, miste helaas haar zit oefening en ik met 54 punten we zijn allebei dik tevreden en gaan verder door met onze IPO 1 training.

  

Over de afgelopen tijd zijn er nog wat leuke nieuwtjes te vertellen:

Op 28-11-2010 hebben Remko Bos met Zaron van 't voske en Arie Stam met Zico van 't voske VZH examen gedaan, Remko behaalde 54 punten en Arie behaalde 52 punten.

Beide nogmaals van Harte Gefeliciteerd!

Op 11-11-2010 heb ik Ziva van 't voske officieel laten rontgen en ik mag met blijdschap vertellen dat zij HD en ED vrij is bevonden! Ook Hanneke Weststrate met haar hond Zara (zoe) van 't voske is officieel HD en ED vrij bevonden Hanneke nogmaals gefeliciteerd!

Op 06-02-2011 ben ik met Ziva naar de show in eindhoven geweest ze stond in de jongehondenklasse hier kreeg zij de kwalificatie 3e uitmundend, ik ben uiteraard blij met dit resultaat. 

 

Februari 2011

Het moest er dan toch eens van komen een eigen Website, waar we alles laten  zien van Onze Rottweilerkennel van `t Voske. We zijn al jaren actief met de Hondensport en ook zijn er al enkele Nestjes geboren ook deze hebben we hier weer gegeven dus alles is te zien.

We zijn druk bezig met de site dus hou onze site in de gaten. 

Als er vragen zijn beantwoorden we die graag.